AimPoint viheriönluku -koulutus 30.7.2021

aimpoint.png

AimPoint on menetelmä viheriöiden kallistusten lukemiseksi. AimPoint-metodia käyttävät mm. Adam Scott, Hunter Mahan, Ian Poulter, Justin Rose, Stacy Lewis ja lukuisat muut ammattilaiset. Lue lisää tästä GoGolfin artikkelista.

Puttivalmentaja PGA Pro Petri Parviainen pitää viheriönluku -koulutusta perjantaina 30.7.2021. Opetuksen kesto on puolitoista tuntia ja niitä pidetään kaksi klo 1000-1130 ja klo 1300-1430. Kumpaankin opetusryhmään otetaan maksimissaan 10 henkilöä. Kurssin hinta on 75 euroa/henkilö. Ensimmäinen ryhmä on jo täynnä, mutta toisessa on vielä muutamia paikkoja jäljellä.

Lue lisää Petristä ja puttaamisesta uusimmasta Golflehdestä (s.30).

Ilmoittautumiset opetussivun ajanvarauksen kautta tai suoraan Samulille.

Comments are closed.